Dubitando ad veritatem pervenimus

Pervenimus

Pervenimus

Kommentelési szabályok [11]

2016. július 23. - Harmat Árpád Péter

Kommentelés és házirend a Pervenimuson

 

Először is üdvözlünk a Pervenimus blogon! Ha ide keveredtél, akkor feltehetően valamiféle konfliktusod támadt velünk, esetleg egy másik kommentelővel. Ebben az esetben mielőtt elolvasnád kéréseinket (a házirendet illetően) előbb vegyél egy mély levegőt és nyugodj meg!

Tehát nézzük! Blogunk előmoderációs. Ez azt jelenti, hogy amikor beírsz egy hozzászólást nem jelenik meg azonnal, csak miután jóváhagytuk. Ezen a téren némi türelmet kérünk, ugyanis van főállásunk és családunk is, és nyilván ők vannak első helyen nálunk. Előfordulhat tehát, hogy nem megy azonnal a jóváhagyás. De persze igyekszünk. Összesen 5 szabály létezik:

  1. Nem jelenik meg egy hozzászólás, ha az trágár, vagy a szerkesztővel szemben személyeskedő, gyalázkodó, hitelrontó ( illetve más kommentelővel szemben értelmetlenül kötekedő).
  2. Nem jelenik meg egy hozzászólás, ha az teljesen irreleváns a kommentelt tartalommal, azaz nem függ vele össze.
  3. Nem jelenik meg, vagy törlésre kerül az a hozzászólás, mely az adott posztot értelmetlenül becsmérli a konstruktív kritizálás helyett.
  4. Egyszeri figyelmeztetés után kitiltás jöhet az offtopic, nyelvtannáci, másokkal személyeskedő vagy gyalázkodó hozzászólásokért.
  5. Fenntartjuk magunknak annak jogát is, hogy ne jelentessük meg mindazon hozzászólásokat, melyek nem viszik előre a kommunikációt, és bár nem bántóak, sértőek, vagy trágárak, de nem is tesznek hozzá semmit a poszt témájának értelmes megvitatásához, pl. ugyanazt a "csontot" rágják tovább, alapvető tényeket tagadnak, feleslegesen kötekednek  (velünk, a poszttal vagy másik kommentelővel), illetve semmi újat nem mondanak az előzőekben elhangzottakhoz képest.

pervenimus_2kocka.jpg

*** 

A bejegyzés trackback címe:

https://pervenimus.blog.hu/api/trackback/id/tr938897414

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása